bach2

Vrijwel iedereen is bekend met Bachbloesems voor mensen, maar over het gebruik voor dieren is nog niet zoveel geschreven.
Help dieren met bachbloesemtherapie bij angst, gedragsproblemen of ongewenst gedrag. Wil jij je dier helpen bij ongewenst gedrag, Bachbloesems helpen!

Bachbloesemremedies voorschrijven voor dieren of mensen?

Waar wijkt nou het voorschrijven van Bachbloesems voor dieren af van het voorschrijven van Bachbloesems voor mensen?
Mensen herkennen (meestal) hun eigen stemmingen en emoties, zoals bijvoorbeeld angst en/of verdriet, wel zelf.

Als ze niet weten welke Bachbloesem remedies voor hun zouden kunnen werken, dan gaan ze naar een Bachbloesemtherapeut of ze gaan zelf op zoek naar meer informatie over de Bachbloesem remedies.
Voor dieren is het toch een heel ander verhaal.

Help dieren met Bachbloesemtherapie bij ongewenst gedrag of angsten

Dieren kunnen niet, zoals mensen dat doen, met woorden uitdrukking geven aan hun emoties.
Zij laten die emoties zien door middel van hun gedrag en hun lichaamstaal.
Als jij jouw dier heel goed kent, dan is het wellicht eenvoudig om te zien of er sprake is van bijvoorbeeld angst.
Iedereen herkent wel angstig gedrag bij een hond.

Bij katten kan het al lastiger zijn om angst te herkennen.
Maar ook andere emoties worden door katten heel anders geuit dan door honden.
Soms is het dan als eigenaar heel lastig om te weten waarom jouw kat nou dit specifieke gedrag vertoont.

Bachbloesemtherapie voor katten

Kattengedragsdeskundigen zijn bijzonder bekwaam in het herkennen en vertalen van kattengedrag en daarmee kunnen zij eigenaren helpen hun katten beter te begrijpen.
Zij zijn getraind in het herkennen van lichaamstaal van katten en weten vaak na observatie en gesprekken met de eigenaar gelijk welke Bachbloesems zij voor zouden kunnen schrijven als zij eenmaal een grondige kennis hebben van de Bachbloesem remedies.

Bij Arcana Opleidingen zijn al een enorm aantal kattengedragsdeskundigen opgeleid in het werken met Bachbloesem remedies specifiek voor gebruik in hun beroep.
Bachbloesems remedies zijn een prachtige aanvulling in de behandeling van gedragsproblemen bij katten.

Bachbloesemtherapie voor honden

Vanzelfsprekend geldt dit ook voor hondengedragsdeskundigen!
Zij zijn gespecialiseerd in het observeren van hondengedrag en herkennen in het gedrag de emoties van een hond heel duidelijk.
Dit vertaalt zich dan in advies naar de eigenaar van de hond over hoe het beste met het probleemgedrag omgegaan kan worden.
Ook hierin zijn Bachbloesem remedies een geweldige aanvulling, die honden op een zachte manier kan helpen omgaan met hun emoties.

Helaas denken de meeste honden- en katteneigenaren zo ook wel te weten welke Bachbloesems ze zouden kunnen geven.
Het is echter een feit dat je zomaar de verkeerde Bachbloesem remedie zou kunnen geven als je het gedrag niet goed hebt ingeschat of niet voldoende kennis hebt over het selecteren van de Bachbloesem remedies voor dieren!

Het kiezen van de juiste Bachbloesemremdoe bij dieren

Bij een verkeerde keuze van een Bachbloesem remedie heeft de remedie gewoon geen effect en zijn er gelukkig verder geen schadelijke gevolgen voor het dier.
Helaas zijn er echter daardoor wel een heleboel mensen die denken dat Bachbloesem remedies voor dieren gewoon niet goed werken, want ze zien geen effect!
Dat ontbreken van het gewenste effect is dan echter niet het gevolg van de werking van de Bachbloesem remedie, maar van het gebrek aan kennis van het gebruik van de Bachbloesems door de eigenaar!

Bij Arcana Opleidingen hebben we een jarenlange ervaring in het opleiden van eigenaren van huisdieren, maar ook in het opleiden van kattengedragstherapeuten en hondengedragstherapeuten, die willen leren over het gebruik van de Bachbloesem remedies bij hun huisdieren of cliënten.

In het lesmateriaal van de cursus Bachbloesemtherapie voor dieren maken we gebruik maken van herkenbare casuïstiek uit de praktijk die voor zowel eigenaren van huisdieren als kattengedragstherapeuten en hondengedragstherapeuten toepasbaar zal zijn.

Dus ook als jij geen gedragstherapeut voor dieren bent, maar wel meer wilt leren over het gedrag van huisdieren en hoe jij daarbij jouw dieren kunt helpen met Bachbloesem remedies, is deze cursus voor jou geschikt.
Deze cursus geeft je de handvaten om zelf de juiste Bachbloesem remedies voor jouw dieren te selecteren en leert je precies hoe je deze toe kunt dienen voor jouw dieren.

Werk jij in een hondentrimsalon of ben jij hondentrainer en hoor je vaak van de eigenaren vertellen over de gedragsproblemen van hun dieren en hoe graag ze daaraan zouden willen werken?
Als jij leert hoe je Bachbloesemtherapie voor dieren in kunt zetten voor deze eigenaren, dan kun je hen helpen met het geven van extra service en advies.

Bachbloesemtherapie voor dieren bij vuurwerkangst

Helaas zijn we hier in Almelo al volop in de vuurwerktijd beland, zelfs rond half november is het geknal al erg hier.
Er zijn zoveel huisdieren bang voor vuurwerk.
Heb jij een hond of kat met vuurwerkangst?
Met Bachbloesem remedies kun jij je dieren helpen door ze de juiste Bachbloesem remedies te geven, exact afgestemd op hun specifieke situatie en gedrag.

In de cursus Bachbloesemtherapie voor dieren mag je in de laatste les ook jouw eigen casussen insturen, met de door jou geselecteerde Bachbloesem remedies.
Zo leer je hoe je zelf in de praktijk met casussen kunt werken en krijg je alvast ervaring in het selecteren van Bachbloesem remedies voor dieren.

Bij Arcana Opleidingen werk je echt zelf met de casuïstiek en krijg je persoonlijke feedback van jouw docent en wordt jouw huiswerk dus niet nagekeken door een computer!
Wil jij leren hoe je (huis)dieren kunt helpen door het selecteren van de juiste Bachbloesems of wil jij leren om jouw eigen dieren te ondersteunen en te helpen?
Bekijk dan eens de cursus Bachbloesemtherapie voor dieren van Arcana Opleidingen!

Liefs,
Margreet

Pin It on Pinterest

Share This