Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

De cursus Intuïtieve Ontwikkeling brengt je rechtstreeks in contact met jouw zielsverlangen, omdat je leert te luisteren naar alle boodschappen die jouw intuïtie jou geeft. Intuïtie is de taal van de ziel.  Door te werken met jouw intuïtie en door te werken aan de blokkades die er zich voordoen in jouw leven, kun jij ook heel worden.

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling – Intuïtie is de taal van de ziel

Zomerkortingen op alle cursussen! Schrijf je nu in en maakt gebruik van deze tijdelijk verlaagde cursusprijzen!

Intuïtie, de taal van de ziel, is een taal die we allemaal kunnen spreken en verstaan, maar waar sommigen van ons het bestaan niet meer van herkennen.
Ik heb al honderden cursisten geholpen om weer in contact te komen met hun intuïtie en het weten vanuit jouw ziel.

Soms lijkt het alsof je zo druk bent met jouw leven in de buitenwereld, dat je het gevoel met jouw innerlijke wereld, je intuïtie, jouw ziel, kwijt raakt.
Je rent dan maar door, vanaf het moment dat de wekker gaat tot aan het moment dat je doodmoe in bed ploft.
Heb jij in die hele drukke dag dan nog wel contact gehad met jouw Zelf, jouw essentie, jouw ziel?
Er is meer dan alleen maar die drukke buitenwereld, maar als je jouw ziel niet voedt en niet luistert naar de indrukken die jouw ziel je brengt, dan raakt je uiteindelijk het gevoel met je innerlijk weten, jouw ziel en essentie kwijt.
Dan kan het gebeuren dat het voelt alsof het drukke leven dat je leidt, toch als leeg aanvoelt en je eigenlijk niet meer weet wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt.

Herken jij dit?

 • Wil jij weer beslissingen kunnen nemen op basis van jouw intuïtie en daar weer op durven vertrouwen?
 • Wil jij ook weer dat diepe innerlijke weten toe kunnen passen in jouw leven, dat weten dat uit jouw gevoel voort komt, en waar je verstand en ego niet aan te pas komen?
 • Ben jij een sensitief gevoelsmens, maar heb jij soms het gevoel dat je overspoeld wordt door gevoelens en dat je dan niet meer het onderscheid maakt tussen intuïtie en de andere gevoelens die je overspoelen?
 • Heb jij moeite met grote mensenmassa’s en wordt je dan overspoeld door gevoelens van andere mensen of raak je in paniek en kun jij dan je innerlijke rust en innerlijke weten niet meer toelaten?
 • Wil jij ook weer in contact komen met jouw ziel en luisteren naar jouw intuïtie?
 • Mis jij ook die ingevingen die je wel eens had en die altijd klopten?
 • Mis jij dat onderbuik gevoel en die innerlijke wijsheid?
 • Weet jij diep van binnen ook dat jouw intuïtie altijd werkt, maar ben jij de connectie kwijt?
 • Wil jij de boodschappen van jouw ziel weer kunnen ontvangen?

In de cursus Intuïtieve Ontwikkeling ga je contact maken met jouw essentie en contact maken met jouw innerlijk, jouw ziel, jouw intuïtie!
Daarbij leer jij onderscheid maken tussen boodschappen van jouw intuïtie en jouw rationele verstand.
Stapsgewijs leer jij de boodschappen van jouw intuïtie weer herkennen.
Je maakt weer contact met dat innerlijk weten en je gaat weer een bezield leven leiden!
Je zult dan merken dat ook jouw spiritualiteit enorm opbloeit.

In de cursus Intuïtieve ontwikkeling leer je dat spiritualiteit en intuïtie hand in hand gaan.

Je gaat kennis maken met onderwerpen die jouw spiritualiteit en intuïtie laten groeien

 • Je leert wat intuïtie is en hoe je het herkent.
 • Je keert onderscheid maken tussen jouw gevoelens en intuïtieve boodschappen.
 • Je gaat vanaf de eerste dag werken met jouw intuïtie.
 • Je krijgt begeleiding bij jouw intuïtieve ontwikkeling van jouw docent. Je hoeft het niet alleen te doen!
 • Je leert werken met jouw chakra’s, om te kijken waar jouw blokkades zich bevinden, want hoe minder blokkades je hebt, hoe mooier jouw intuïtie zal stromen.
 • Je leert hoe je de aura waar kunt nemen.
 • Je leert waarnemen door middel van je derde oog.
 • Je leert onderscheid te maken tussen helderhorendheid, helderziendheid, helderwetendheid en heldervoelendheid.
 • Je leert welke van deze spirituele perceptiemethodes voor jou het beste werkt.

Dit maakt Arcana Opleidingen uniek t.o.v. andere opleidingsinstituten

 • Arcana Opleidingen is al ruim 18 jaar gespecialiseerd in afstandsonderwijs en 1 op 1 begeleiding van cursisten.
 • Je gaat direct werken aan jouw persoonlijke spirituele groei en desgewenst aan jouw ontwikkeling als therapeut.
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding bij jouw groeiproces en spirituele bewustwording.
 • Alle cursussen zijn geschreven na jarenlange praktijkervaring.
 • Je beantwoordt in je huiswerk open vragen en geen onpersoonlijke multiple choice vragen. Daardoor krijg je optimale begeleiding en advies, waardoor jouw groei met sprongen vooruit gaat.
 • Jouw huiswerk wordt nagekeken door je docent en niet door een computer.
 • Betaalbare cursussen, omdat wij kwalitatief hoogstaande cursussen betaalbaar willen maken voor iedereen!
 • Razendsnelle levering: Je ontvangt het lesmateriaal per email binnen 1 werkdag na ontvangst van je betaling.
 • Je betaalt geen inschrijfgeld, zoals bij andere instituten.

Evaluaties Arcana Opleidingen Cursisten

Het doorwerken van de Cursus Intuïtieve Ontwikkeling heb ik als positief ervaren. Van een aantal dingen ben ik mij nu beter bewust, ik weet dat ik meer op mijn intuïtie kan vertrouwen. Ik deed het al wel, maar in twijfelgevallen probeerde ik de dingen toch te beredeneren. Nu luister in naar mijn intuïtie en ik moet zeggen: het werkt altijd!! Ik heb wel veel opgestoken en gebruik de meditaties en visualisaties nu regelmatig.
G.P te B.

Ik heb in de Cursus Intuïtieve Ontwikkeling veel geleerd. Mijn intuïtie gebruikte ik al veel en ik had al dagelijks contact met de geestenwereld, dus dat was niet nieuw voor mij (maar het is nog wel verbeterd). Maar vooral het gedeelte over aura’s en chakra’s vond ik erg boeiend en hier heb ik ook veel van geleerd. Hier had ik nog nooit iets mee gedaan. Ik heb wel een aantal keren gedacht “goh, wat bijzonder”. De opbouw van de cursus en je manier van uitleggen vond ik erg plezierig. Dank je wel!!
A.N. te Z.

De Cursus Intuïtieve Ontwikkeling heb ik erg positief ervaren. In het begin wilde ik te snel gaan en kwam er al gauw achter dat het tijd nodig heeft. Het fijne aan deze cursus vind ik dat je het op je eigen tempo kunt doen op de momenten dat het je uit komt. Het enthousiasme van jouw kant werkt ook erg motiverend! Ik durf het nu ook gewoon te zeggen: ”Ik vertrouw op mijn intuïtie dus ik laat me dit keer niet om praten.” Heerlijk om dat te durven en niet steeds te moeten twijfelen of je verstandelijk toch niet beter. Ik heb wel het idee dat ik nog maar net kom kijken wat spiritualiteit betreft maar het maakt het leven zoveel waardevoller. Er valt nog veel te leren, het houdt nooit meer op!
I.B. te H.

Hoewel ik veel al wel wist omdat ik me al jaren verdiept heb in het paranormale en intuïtie heb ik de Cursus Intuïtieve Ontwikkeling toch gezien als een opfris cursus om nu weer na jaren met het paranormale aan de slag te gaan. Ik ben me bewuster gaan worden van mijn intuïtie en kan er goed mee uit de voeten, heb verstandszaken kunnen scheiden van intuïtie. Maar aan deze cursus heb ik veel gehad, ook werd het huiswerk goed nagekeken en beantwoord.
W.S. te D.

Ik heb de Cursus Intuïtieve Ontwikkeling als heel prettig ervaren, vooral de ontspanningoefeningen en de meditaties. Ik heb veel geleerd in de cursus en in de periode dat ik het heel moeilijk had, heeft het me ook echt geholpen en er zijn ook goede ontwikkelingen uit voort gekomen en daar ben ik heel blij mee. Het heeft zeker positieve veranderingen bij me teweeg gebracht en daar is het me om te doen geweest. Ik ben blij dat ik de cursus gedaan heb!!!!!
M.L. te H.

Ik heb het volgen van de Cursus Intuïtieve Ontwikkeling als heel prettig en leerzaam ervaren. Ik ben me weer van een aantal dingen bewust geworden, zoals de vorm van mijn aura en de aanwezigheid van chakrakoorden en muren. Er beginnen steeds meer puzzelstukjes over mezelf, wat ik doe en wat ik voel, op hun plek te vallen. Ik heb aardig wat geleerd in deze cursus.
K.P. te G.

Tarot - Spiritualiteit - Healing

Arcana Opleidingen

Wil jij ook jouw spiritualiteit ontwikkelen en verdiepen? Schrijf je dan nu in voor één van onze cursussen.

© 2019 Arcana Opleidingen